Jaskan Oluthampurilainen

Jaskan Oluthampurilainen

Olut ja hampurilainen ovat täydelliset yhdessä, mutta voiko olutta käyttää myös hampurilaisen valmistuksessa? Lyhyesti sanottuna tottakai! Olutta, kun lisää hampurilaispihveihin, niin se antaa lisämakua ja samalla tekee pihvistä entistä mehukkaamman. Tässä on yksi tapa, kuinka itse tykkään yhdistää hampurilaisen ja oluen. Alla löytyy resepti, kuinka ne valmistetaan.

Jaskan Oluthampurilainen

Pihviainekset:

Ohje: Kaada jauhelihan päälle olutta. Laita sen verran, kuin liha jaksaa sitä olutta imeä. Mausteita oman maun mukaan. Sekoita keskenään ja anna maustua noin tunti. Sen jälkeen pyörittele noin 100 g pihvit ja paista pannulla voissa. Paistamisen jälkeen pihvin pintaan vielä sormisuolaa ja anna hetki muhia folioon käärittynä.

Muut ainekset:

Jokaisella on tietenkin omat lisukkeet, mitä tykkää laittaa hampurilaisen väliin. Tässä minun valintani.

Helppo valkosipuliaioli:

Ohje: Purista valkosipulia majoneesin sekaan ja perään myös suola & pippuri + sitruunamehu. Jääkaappiin maustumaan vähintään tunniksi.

Juomasuositus: Laitilan Kukko Pils. Suosittelen käyttämään ruokajuomana samaa olutta, mitä olet laittanut pihvin sekaan.

Hyvää ruokahalua!

Muita reseptejäni tämän linkin takaa!

hampurilainen olut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *