Tampere SOPP2014 – Pyynikin Käsityöläispanimon juomalista

Tampere 22. – 24.5.2014

Tamperelainen Pyynikin Käsityöläispanimo tulee kotikaupunkinsa olutfestivaaliin mielenkiintoisella valikoimalla. Alla oleva lista kuvaelmien kera on poimittu Pyynikin Käsityöläispanimon Facebook –sivulta.

PYYNIKIN MENU:

VIRGINIA
4,4%, kesäisen keveä janojuoma kuumalle päivälle. Real ale, tarjoillaan caskistä.

WANAKASTOUT
4,5%, Uuden-Seelannin humalilla keitetty, kevyesti kulkeva soturistout.

RUBY JAZZ ALE 
4,7%, svengaava humalaliuku syvänpunaiseen makumaailmaan. Tamperelaisilta pihamailta kerättyä pihlajanmarjaa rytmitukena.

SAUVIGNON PALE ALE

5,0%, vaalea hybridi. Valkoviininen olut kevään ja kesän juhlakauteen. Humalan ja hiivan taustalla Sauvignon blanc.

SIMO-VEHNÄOLUT

5,2%, vaalea suodattamaton, uuden sukupolven vehnäolut.

HERWOOD BLACK IPA
5,5%, hervantalainen aamukahvi, tarjolla yleensä Pub Kultaisessa Apinassa. Yhteistyössä olutseura Maltainen Apina.

ELISABETH 
5,9%, hieno ja pehmeä special bitter, Real ale, tarjoillaan caskistä.

RONYA 

6,5%, miedosti savuinen, helposti maistettava vehnäolut.

PIRUN POLKKA
6,66%, tukeva, jalohumalainen tanssahteluale.

VAHVAPORTTERI

7,5%, lempeän tukeva nautiskeluolut illan päätteeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *