Tampere 22. – 24.5.2014 |
Tamperelainen Pyynikin Käsityöläispanimo tulee kotikaupunkinsa olutfestivaaliin mielenkiintoisella valikoimalla. Alla oleva lista kuvaelmien kera on poimittu Pyynikin Käsityöläispanimon Facebook –sivulta.
PYYNIKIN MENU:
VIRGINIA
4,4%, kesäisen keveä janojuoma kuumalle päivälle. Real ale, tarjoillaan caskistä.
WANAKASTOUT
4,5%, Uuden-Seelannin humalilla keitetty, kevyesti kulkeva soturistout.
RUBY JAZZ ALE
4,7%, svengaava humalaliuku syvänpunaiseen makumaailmaan. Tamperelaisilta pihamailta kerättyä pihlajanmarjaa rytmitukena.
SAUVIGNON PALE ALE
5,0%, vaalea hybridi. Valkoviininen olut kevään ja kesän juhlakauteen. Humalan ja hiivan taustalla Sauvignon blanc.
SIMO-VEHNÄOLUT
5,2%, vaalea suodattamaton, uuden sukupolven vehnäolut.
HERWOOD BLACK IPA
5,5%, hervantalainen aamukahvi, tarjolla yleensä Pub Kultaisessa Apinassa. Yhteistyössä olutseura Maltainen Apina.
ELISABETH
5,9%, hieno ja pehmeä special bitter, Real ale, tarjoillaan caskistä.
RONYA
6,5%, miedosti savuinen, helposti maistettava vehnäolut.
PIRUN POLKKA
6,66%, tukeva, jalohumalainen tanssahteluale.
VAHVAPORTTERI
7,5%, lempeän tukeva nautiskeluolut illan päätteeksi.